Monster

ett litet pms monster ;) Men ja försöööker tygla mig :) hehe.

Äter.. normalt :) Mellan 1500 å 2500 kanske!! På helgerna mera... veckorna lite mindre. Räknar inte sååå exakt mera. Har ja tänkt äta 1700 å de blir 2000 e de OK!! Ben & jerrys e en stor favorit!! Igår åt vi kycklingsallad till middag, men vitlöksbatong. Ja åt 2 bitar!! hehe. Har ja inte gjort på ååår å dar!! (ev vid nån hets??)

sedan drack vi vin, å åt bohemian raspberry glass från B&J. Lovely!! (sedan åt J en påse chips, plus att då jag åt 2 bitar batong (vi gjorde 2 st) så åt han resten) Han har på sistone gått ner 2 kg i vikt... haha.

en stor förändring i mitt ätande nu är att jag ofta äter lunch i matsal (kunde jag ALDRIG göra förr) skulle planeras 1000 år på förhand isf!! Förra torsdagen åt jag ärtsoppa och pannkaka!! Yummy!! :D UTAN ATT ÖVERÄTA ELLER HA DÅLIGT SAMVETE.

Bra bra bra. Ja e så bra bra bra :) Vikten?? Äh... runt 68-69... helt bra för en kvinna som jag!!

Inga läsare....

Men det gör inte så mkt. Bloggen e ju mer till för mej själv så att jag skall kunna se tillbaka... :)

På matfronten allt bra.... stabilt :) Tänker inte alls ofta på mat längre (såklart varje dag men inte heeela tiden :)

Äter ofta kring 2000. ibland lite mer, ibland lite mindre.... Känner inte behovet av att gå ner längre. 1 kg för jeansens skull ännu, men det är en liten sak.... väger vad jag väger. Har det så bra så. Onödigt att slösa energi på viktnoja.

Ha det bra alla icke läsare :)


OK

min PMS är över för denna gång!! Åt 4 kanelbullar på raken i fredags här på jobbet, men totala intaget lämnade bara på 2400 iaf!!! Vilket jämnade ut sig på lördag och söndag ^^ Plus bra träning i helgen!! NU har ja inget godissug alls... hehe.

J är bäst, älskar honom såå!

PMS

Jag har GRYM sådan. Grät i över 1 timme igår kväll. Verkligen GRÄT. I tisdags likadant!! Har cravings efter choklad, men inte efter mat! E svullen, lite ont i magen å bröstens storlek är enorm! Å sååå sjuka!!! Har ju såhär varenda månad i princip men de e som de e extra "paha" nu!!!!! Kom nu mens så det går över...

De e knas

Nu vet jag inte om jag fortfarande kan titulera mig "frisk" efter helgen som gått. Mkt mat, mkt dricka... Så mkt dricka att ja knappt kommer ihår vad jag ätit. Men iaf, tror att kcal intaget blev ca följande:

Fredag 3000 (varav dricka var ca 700)
Lördag: 4000 (varav dricka kanske 1000-1200)
Söndag: ca 3000 varav dricka 0

I smyg åt jag totalt på hela helgen: 3 rader mörk choklad och 1 smörgås. Vilket betyder att nästan allt jag åt var i sällskap. Andra åt också. Men inte riktigt lika mkt. Pojkarna fick nog samma kcal antal, men dom intog sitt i öl ist.. Idag, i morgon och resten av veckan kommer ja gå på sparlåga javisst.

Återkommer.

Jag

Dagens intag:

Frukost: standardyoughurt med musli,1 klementin, 1 kaffe, vitaminbrustablett
Lunch: dubbel smörgås, banan, youghurt
Mellis: aprikos, lite godis
MIddag: 1 kotzone (pizza dubbelvikt med sallad och massor med dressing, åt upp hela!!)
Efterrätt: 1 glassstrut på torget

Summa: ca 2000 kcal
Träning: Cykla 20 km

Status: frisk

Aktivitet: ligger på sängen och är mätt :) Har en halv chipsskål brevid mig som är orörd, ben och jerrys i frysen (även orörd idag ;) samt godis jag inte rör, varför skulle jag? är varken sugen eller får plats med mer i magen innan ja blir FÖR mätt.

VIkt: ca 68 kg. Alla byxor passar även om lite tighta. Jag är skitsngg.

RSS 2.0