Kompensationsdag 2

Gått bra med maten:

Frukost: youghurt naturell, 1/2 banan, lite musli, 1 knäckemacka med skinka
Lunch: 1/2 banan, 1 päron
Middag: 3 fiskpinnar, grönsaker tinade, 1 knäckemacka, 1 glas mjölk, 1 tomat

= 1000 kcal kanske

1 timme promenad, 1 timme gym!

Men åtm 7-8 sådana dagar innan man e tillbaka på track... ja undrar... borde ja köpa en våg?!?!?? Kan inte bestämma mig... Men kanske inte!

Kompensationsdag 1... om på nytt

Idag,

Frukost 2 smörgåsar med skinka och tomat, kaffe, berocca
lunch 1 banan
kvällsmål efter träning 3 fiskpinnar och frysta grönsaker tinade i micro

1 timme promenad, 30 min gym+bodybalance.

Snacka om kompensering... Jo J (ni minns min kille förut) hade en rolig kommentar då berättade om min hets igår;
- men gå å sov!! Då äter du ju inte!!

- haha....


Jag är inte frisk

En av anledningarna till att ja inte bloggat så mycket på sistone är att jag "ansett" mig vara frisk. Inte legat på 1000 kcal om dagen, mått fett med bra. Bara inte insett att jag lagt över min hets på nåt annat. Har ingen våg, min menstruation är tillbaka... tänker inte på mat 24/7. FRISK?? Inte heller... U see, monstret är tillbaka.

Som ja berättade så hade jag en 4 dagars hets -attack förra helgen. Måndag-fredag kompenserade jag, gick bra. Men sedan igår.... var trött. Lite bakis... hade syrran å hennes kille på besök... allt kändes tungt. Vem vänder man sig till?? MONSTRET såklart!! Min bästa vän i nöden?? MATEN. Min trygghet, my precious! eller som Smeagol skulle sagt, my preeeeeeecious...

Kan inte tänka på nåt annat. Är fast. Vet inte vart ja ska ta mig nu. De känns så tungt. Som att starta från ruta 1. Precis som i våras, enda skillnaden att ja vägde x antal kilo mera då.... orkar inte. har inte energi till detta! Den vill ja lägga på annat. Kompisa tex. argh!

En annan orsak till att ja inte bloggat är ju för att ja haft så mycket i skolan, å inte är det lätt då man skall:

1. studera å göra bra ifrån sig på tentor/seminarier/grupparbeten
2. äta nyttigt, vara smal
3. träna
4. hinna fixa sig snygg hela tiden
5. hinna kolla alla serier som alla andra verkar ha tid med?
6. träffa kompisar, vara superpopulär, aktiv inom föreningsliv, värsta partypinglan
7. hinna ha kontakt med alla hemma utan att de skall bli sura för att man itne hör av sig
8. ha något sorts kärleksliv med kille/eller om singel ha spännande affärer
9. sova 8 timmar (i mitt fall 9/natt)
10. VARA LYCKLIG!!!

Inte e de ju konstigt att man känner "press på sig"

Å de värsta är, att har ja lite att göra, dvs inget, så KAN ja inte slappna av utan äter iaf!!

Idag måste ja:

- städa (har städvecka med Jimmy, detta var ju en kul grej, nu mest lessen för att ja e fet/ful/finnig) å orkar inte ens duscha!

- åka till skolan och printa artiklar..

- åka och simma men vill nog inte visa mig med denna ballong-mage. Så kanske denna punkt får vara ligga i sängen i 2 timmar å slappna av och tänka på hur jävla duktig å bra du e!! (detta tycker ja ju dock inte men borde väl...)


Kompensering

Är ja inne på, 4:e dagen idag. För from förra torsdagen gick det åt helvete :( Hade tenta i måndags, och var stressad/trött... osv. SÅ ja åt mig igenom tentläsningen - i 4 dagar!! De var kladdkaka, lösgodis, bulla, pizza... URK!!!

Så nu är det kompensering som gäller..... håller det ganska snålt nu påd lite över 1000, fast i morgon kommer syrran å hennes kille hit så då går ja upp lite... Har nog ännu en vecka innan ja e tillbax på var jag var förut... :(

Normal?

Åh vad de känns skumt att äta sina "normala" 2000 kcal. För på nåt sätt känns de som att idag har ja ju inte gått ner i vikt så då kan ja lika gärna överäta. Har lixom inget mål, varken på väg upp eller ner. Vilket ju är helt hejsan tjosan... Egentligen borde ja väl vara stolt eller nåt. Länge sen ja ätit så här exakt (några år kanske) Men om jag varannan dag åt typ 1500 och varannan dag 2000...

Kan ju lika gärna sätta ut vad jag ätit idag nu...

Frukost: 2 dl youghurt, musli ~250 kcal
Lunch: 1 smörgås (ljust bröd!!!) och te ~250 kcal
lite djungelvrål... ~ 100 kcal
2 kaffe med mjölk ~50 kcal
1 äppel~ 50 kcal
middag: 2 rågbrödssmörgåsar, grönsakswook ~500 kcal
1 påse Zoo apor ~300 kcal
1 knäckebröd, frukosthjärtan med mjölk, 1 banan ~400 kcal
1 te
1 cola zero

Detta blir nästan 2000 kcal, kanske liite under. Å jag var ute på promenad 45 min i morse. Fan va bra jag är!! Egentligen...

Hallooja

Kikar bara in för att säga att allt går bra i matväg, var ute igår så det blev några drinkar.. Å idag har ja ätit väldigt bra, tom en påse med nötter :)

Ha det bra alla!! Kram

Hejsan!

Oj vilket blogguppehåll, har så mycket att göra, men de e kul!! Tom att studera är kul :) massa nya vänner och så... Det går bra med maten igen, börjar även bli frisk nu :) Fortfarande varken våg eller spegel här, men de e lika bra det ;)

Ha en trevlig lördag, nu skall jag och shoppa, sedan fest!!

Träningsuppehåll

Måste ännu tillägga, att jag inte tränat på snart 4 veckor!! Igår var jag faktiskt på 45 min promenad, cyklade/gick till skolan 3 ggr vilket är nästan 1 km/väg... men sitter ännu i av förkylningen så.. :(

Men ska nog börja med powerwalks, mag, rygg övningar så snart jag är frisk!!

Sölig morgon

Hej, nu igen 2 dagar utan att blogga.. :( Men inte för att det gått dåligt med maten, har hållt vad jag lovade mig själv, att kompensera för helgen! Så nu känns det OK igen :)

Även bättre med skolan nu åxå, måste bara plugga mera och sätta mig in i det! Även om det är svårt skall det gå!

Tror det är på ett sätt bra att ja varken har helfigursspegel elelr våg här... Kan bara gå efter hur byxorna sitter typ :p

NU skall jag kolla ett avsnitt av Gossip girl! Sedan frukost och plugga!

Min helg i Finland

Allt gick bra, tills suget satte in vid kl 4-5 tiden på lördagen. Åt grekisk youghurt hos J (äter ja aldrig annars, så om jag äter det är nåt fel, samt muslibröd... samma här)

Sedan hem till mamma, åt en glass, bröd, lite kött, 1/3 kexpaket... Åter hos J 1 glas rött vin och 3 smörgåsar. Inte hetsdag, men ändö fööör mkt. Blev konstig mot J och hade ångest å ett sådant sug!!!! Ville såå ha mera å kunde ju inte hos honom!

Hade tänkt hålla överätningen till Finland men nehepp, Rg line var försenad och bjöd på fika, sedan var suget igång, var lugnare mellan varven men har nu sprungit här och ätit de ena å andra... Kanske har ätit 3000 kcal idag och igår.. Inte hets altså men fööör mkt och måste kompenseras. (2 dagar nu med 1000, kanske jag borde studera matte???)

Orsaker... Sovit endast 5 timmar per natt, fick mens igår (en bra sak dock) samt nervositet över kursens första presentation i morgon bitti... Å så saknar jag J!!!!! Vill inte ha matångest då ja e med honom... förstör ju allt! Å dessutom vill ja inte förknippa matångest med honom alls, inte med Umeå heller, för dessa är ju bra saker för mig!

Nya tag i morgon!

Back in Finland :)

Är hemma på visit och hämtar mera saker, har haft virus på datorn i Umeå så har inte kunnat blogga :( Men nu har J fixat det så ja kan blogga igen :)

Allt har gått super med maten i Umeå, dels för att ja haft så mkt att göra, men även för att korridorslivet inte direkt är någon hetsmiljö... :) Trivs iaf jättebra! Min mens fungerar nu som den ska igen :D Har inte tänkt på mat som ett problem alls under senaste veckan, visst har intaget varit under normala, kanske 1300-1400 per dag men hade ju lite att ta in.. vikten i morse var 65,6 men iom menstruation idag så tror jag att ja e lite svullen...

Återkommer back in Umeå, nu skall ja mysa med J heeela kvällen :D

Kul!!

Hej, ett snabbt inlägg här bara mellan telefonsamtal hemifrån, prata med J på skype, umgås med korridorskompisar, studera, ha kul, fixa med allt!

Ja är nu i Umeå, trivs såååå bra :D allt är verkligen toppen! Inga problem med maten nu, det bara finns inte! Har ätit ganska lite, har helt enkelt inte TID att äta :D för mkt kul att göra!

Återkommer!

RSS 2.0