Rastlös

Klarade mitt uppsatsförsvar ganska bra skulle jag vilja påstå! Skall själv opponera i morgon bitti... just nu skulle jag helst vilja äta äta äta. Ni vet. Fan. De e då jag ligger på MINUS. Dvs. Jag höll mig inte till min plan. Tisdagen lämnade mig med ett överskott på 2500 kcal ungefär. Och dessa måste tas ikapp! (efter i morgon vill säga) Idag kör jag på samma stil typ.. liite mer ha jag ätit, men iaf. Måste ta in dessa skitkalorier!

Så när man går och vet att man inte får äta.... då! Man vill ju inget annat!

Dagen D

Som i D-uppsats. Idag skall jag försvara den... usch!

Så klart jag kompenserar.. igår.. tränade, promenerade.. åt knappt över 1000. Samma visa idag igen. Ute på 45 min powerwalk innan frukost. Även i morgon skall gå i kompenseringens tecken, så att jag på lördag kan va säker på att jag fått bort de överflödiga kalorierna sedan i tisdags!

Är nervös för idag... önska mej lycka till! Har även ett praktikseminarium klockan 10... altså snart! Måste fixa mig...

Kaffe, smörgås och appelsin

Blev mitt mellanmål. Skall just dra ut på stan. Brukar hjälpa mot suget. Inte för att jag har något. Men iaf. Vill ut. Sedam slaöö jag simma! Lovely.

Visst kunde tanken finnas - och finns där. Att gör adet igen. Men nej.. it´s not worth it!!!!


Dagen efter

SÅ klart kunde jag inte sova igår sen.. dels hade jag sovit 10 timmar 2 nätter i rad, dels hade jag så ont i magen.. Var länge sedan jag vaknade så nedstämd som jag gjorde i morse. Som att allt är förstört.. som att jag.. har minskad livslust. Helvete vad man gör med sin kropp! Iaf, kanske var ett bra "wake up call" för mej. 6 1/2 vecka gör att man glömmer... illamåendet... smärtan.. ångesten...

Dricker mitt kaffe, äter min youghurt med mysli och min brustablett. Skall gå till stan senare idag... sedan jobba, och simma... Behöver hålla mig sysselsatt idag tror jag....


Även solen har sina fläckar

6 1/2 vecka

Trodde faktiskt inte att jag kunde göra det igen. Men jag kunde. Ensam hela dagen. Ångest inför uppsatsen som jag skall opponera på. Massa jobb. Måste tänka massor. Orkade inte. Lättare att släppa taget, äta massor. Klarade doch att arbeta med bravur. Men har passerat 4000 idag. Spenderat senaste timmarna varvat med tv tittande och springa på we, antingen för att spy elelr skita. HAr inte laxerat, inte heller stoppat fingrarna i halsen. Kroppne vill helt enkelt ha ut det. JAg klandrar den inte...

Iaf. Ja e inte arg på mig själv. Jag hade en dålig dag.

Skinny vs Supersize

Har kollat några avsnitt hehe.... halvkul. Suttit och läst mest idag...

Mat:

Frukost: youghurt, musli, kaffe, brustablett (200)
Lunch: viktväktarnas pizza med sallad (350)
Mellis: glass! (250)
Mellis 2: 1 banan (100)
Middag: 1 smörgås, pasta och tonfisk sallad! (400) 1 äpple (50)

Summa: 1400 hittills... men har inte rört mig så mkt idag.. gått på stan nån timme.. cyklat kanske 45 min sammanlagt.

Kvällsmål änu senare.. blir nog youghurt med mysli :p love it!

Dagens lunch:



Igår låg vi i en park och solade.. handlade lunch.. blev smörgås med philadelphia, banan och mandarin. Mums!




En dag som denna

Kulturnatta i Umeå! Så klart skall jag ut med Lina la luna och festa! :)

Lite brist på intressanta inlägg.. så tänkte skriva om gårdagens intag av energi!

Frukost: Youghurt, mysli, äpple, kaffe och brustablett (300)
Lunch: smörgås, 1 banan, 1 portion glass (400)
Middag: Vitlökskyckling (Findus) och grönsaker (400)
20 g 90% choklad (100)
3 kolor (100)
lite smågodis hos Lina (200)
Kvällsmål: 1 smörgås, 1 mandarin, the (200)

Summa: 1700 ungefär...

Promenad kanske 6-7 km
1 timme på gymmet träning

Så.. idag får jag inte 2000 (vin å sånt ni vet :p) sitter och skriver nu men skall så småningom ta mig in till stan!

Otillräcklig

Igår var verkligen ingen bra dag. Var mest ledsen. Allt var upp och ner. Bråk avlöste bråk... Tur att Lina höll mig sällskap några timmar iaf <3. Somnade kring 12 med en sur J i andra ändan av telefonen.. suck. Jag gjorde så många människor ledsna igår. Brusade upp totalt över vad som idag känns som en bagatell. När skall jag lära mig... :(

Känner mig som en fjortis. Och vet ni vad, jag kan inte ens skylla på ätstörning längre. För någon sådan . det har jag inte.

6 veckor utan hets. Tjohoo. Vad hjälper det, när allt annat är rörigt.. Lite kanske.
Lunchen igår.. (höll mig mätt i 6 timmar)

 

Glass som intogs med Lina på M:s balkong. Köpte ett 4-pack.


Lunch på stan

En av mina bästisar e här nu åxå hemifrån! Vi lunchade på stan.. Paj och sallar på Stars i up2 gallerian!





Så åt vi en glass i solen på torget i Umeå. Såg förrästen hon bloggaren Foki idag i gallerian. Hehe.

Blev fisksoppa och 1 smörgås till middag. Hade planerat att åka på fest ikväll men e så trött och vinglig tycker jag... :( Satsar på filmkväll i stället!

Långtråkigt

Förut brukade jag hetsäta då jag hade långtråkigt... inte längre :) Varit i skolan, på kaffe med en kompis.. Även varit på massage idag! :D skönt! Borde gå och handla.. just ätit middag!

Större frukost!

I söndags hade jag sånt sug... blev nog totalt 2000 kcal. Hade ångest å var supermätt då jag somnade! IAf, igår var det bättre... skall fortfarande ha på mig dom jeansen! Provade i morse.. liiiite kvar :p 1 kg så sitter dom!

I morse åt ja en större frukost än normalt. Brukar ju bara äta youghurt med musli, men lade till 1 smörgås...


Var det så här det kändes då jag trillade dit?

Frukost: naturell youghurt, musli, kaffe vitamintablett
Mellis: två smörgåsar
Lunch: Findus pasta (mums!!) och 2 knäckemackor

Nu... Sug, jovisst. Men att jag skulle hetsa... det finns lixom bara inte! VArför göra så mot mej själv... nej. Hellre är jag lite sugen då! Skall dessutom laga middag åt mej och M så småningom, och jag skall bjuda på glass till efterrätt!

Men en kaffe kunde sitta bra.. somnar väl framför datorn annars...


Söndag

Så var det sista dagen på veckan. Igår var ja på ne fest på pedagoggränd, innan satt vid en kompis å sippade vin. Kom hem vid halv 1, åt ett äppel och ett knäckebröd samt 1 kopp the. sedan somnade jag gott!

Synd att det gick så dåligt för Finland igår... KOllade melodifestivalen på en fest med fransmän så fick inget stöd där...

Har just slevat i mig frukost, 3% natuell youghurt, musli , vitamintablett och kaffe. Blir städning idag, cykeltur och läsande av D-uppsats!




Insomnia

Kunde inte sova igår. För varmt, för tjock kudde/för smal kudde, för tjockt täcke, för mkt ljud, för ljust, ont i huvudet... Gaaah!

Lade mig nid 12, ringde J... sen ringde ja honom säkert 3 ggr till! Blev helt tokig och började springa runt här hemma efter 2... hatar då jag inte kan sova på natten! Blää! Iaf.. somnade nångång vid 3 kanske och vaknade 8.30... inte tillräckligt på långa vägar och nu har jag dunder huvudvärk och hög puls (alltid vid för lite sömn)!

Måste jobba också.. kanske det är det som stressar mig... :(

Så annorlunda

Åt 1 skål youghurt till frukost med kaffe och vitaminbrustablett, samt en mandarin. Detta var kl 8.15
Vid 10 är jag småhungrig igen... tar en banan med kaffe. Hmm, räcker inte. Halv 11 gör jag i ordning 2 smörgåsar och ett stort saftglas. Och nu kl 11. Sitter jag här mätt och belåten. Men OJ vad detta hade triggat till hets förut! Kände aldrig "stop, nu är jag mätt" utan fortsatte, livrädd för att vara hungrig eller?

Iaf. Nu håller jag mig mätt tills eftermiddagen då jag skall på kaffe med en kompis i skolan! Sedan blir det stan!

Ååå va jag är bra ;)

Umeå

Underligt att va back. Men skönt. Har vaknat vid 7 båda morgnarna och gått på morgonpromenad. Älskar naturen här... Kom lite käppar i hjulet ang min visit här, måste kanske stanna nån dag längre. Vill ju bara hem till J... Men det skall ordna sig! Man måste ta det positivt! Får ju umgåst längre med mina vänner här ist!

Har nu 5 veckor i ryggsäcken utan hets. Har inte klarat så här länge på jag vet inte huuuur många år! Igår köpte jag ännu en Ben och Jerrys, var ok men inte som cookie dough!



Myser på M:s balkong....  <3

Inte utan min J

Svårt att sova igår då J farit ner till Åbo. Gick och lade mig vid halv 12... vid 01.15 ringde jag åt honom.  Vi pratade i ca 15 min.. efter det somnade jag på minuten! Måste va nåt med trygghetskänsla... <3

Nu när man inte går och tänker på mat 24/7 oroar man sig ist för en massa annat hehe. Men jag försöker att ta det lungt! Om 2 timmar går båten till Umeå. Är inte all orolig för maten!! Jag klarar det!

Mamma har världens godaste små daim-ministrutar. 180 kcal/strut så bättre än en stor, men lika god ;) Sitter och äter lunch, köttsoppa, bröd och sallad MED dressing ;) Nu skall jag packa det sista, then I´m off to Umeå!

"Maten e klar"

Skulle blogga, men så ropa mamma att maten e klar. Uppdaterar senare mera!

Helgen

Firande hit och dit. Ätit ute massor! Knappt ätit eller bestämt en enda måltid själv! Summa: ganska stabilt och "normalt" ätande!

Nu bara att ta nya tag, ännu skall ca  2 kg bort tills alla kläder passar! 1 kg skall bort i Umeå är det tänkt (2 1/2 vecka) Och sista kg under försommaren! J har åkt tillbaka til Åbo utan mej.. Jag sticker till Umeå i morgon!

Lunch med jobbet

Vi pratade om min lön igår. De kan inte betala ut lön som sådan då jagg inte är anställd. Istället skall vi idag åka och kolla på prylar de kan köpa åt mej! Har funderat på en Nokia N79, vore nåt! Min nuvarande telefon är inte den bästa...

De kommer och hämtar mig om 1 timme! Sedan skall vi också på lunch ut till skärgården! Känns bra att det är över! Praktiken altså... mindre bra att jag har ett slutarbete kvar att försvara.. :s

Mumsade i min Ben & Jerrys igår med! Såååå gott! Men nu skall jag göra mig i ordning!

Sista dagen på praktiken?

Hope so!! Ja måst ändra massa i min D-uppsats ännu.. blä! Min handledare är inte så trevlig som jag trodde...:s Vågade inte fråga om lönen igår. Måste göra det idag ist... :s Blä i kvadrat!

Ikväll skall iaf jag och J och simma och åka rutchkana :D

Ingen våg

Eller jo, jag har ju en, men har inte vägt mig på lääääääänge :) Inte sedan London!

Iaf, skulle tippa att jag nu väger runt 69. Målet är ju 67. (Skulle vilja skriva 65 men det är inte bra för mej!!) Intervall att ligga på är då 66-68 kg. (här igen vill sätta 65-67) Men neej... 67 e heelt bra för en kvinna i min ålder som är 175 cm lång!


Wish me luck

God morgon,

Idag skall jag till praktikplatsern och skall banne mig prata med dom om min lön! Dom hade lovat mig ersättning för allt jag gör men har inte tagit upp det sedan i början och jag har 4 dagar kvar! Sen skall jag även berätta åt min 62 åriga manliga chef att det INTE är ok att tafsa!!

Igår köpte vi detta :)



Har dock inte smakat ännu! Har svårt att tro att den skall övervinna strawberry cheesecake!

Middag

Ikväll blev det grönsaker med kycklingfestelse, mmm! Och 1 banan till det.. skall nu ta en liten whiskey tror jag :)

J åt pizza. Läste att den innehöll 1700 kalorier. OMG!! Hur kan man ens producera sådana och få människor att tro att de är "normalportioner"



J åt hela pizzan, plus en öl och en smörgås! 2000 kalorier där tjosan!

Mulen Måndag

Hejsan,

Har sovit mina 9 timmar inatt, jag är en sån som ska lägga mig efter 10. Synd att inte killen har samma schema.... Nåja, de får vi lösa sedan då vi ska bo ihop på riktigt!

Frukost: youghurt med musli (vad annars ;) kaffe och berocca (200)
mellis: 1 smörgås, 1 kivi (200)
Lunch: 2 ungssmörgåsar, lite youghurt, 1 lättglass  (400)

Och så har ja ätit lite lite daim.. (100 kanske)

Har middagen kvar då bara, vet inte vad vi ska fixa.. ska å handla nåt senare. men först ska vi in till stan och se på ett par skor åt mej! :D Skulle så vilja träna, men killen vill inte och det regnar ute blå.. nåja, om det är dinare sen idag skall jag minsann ut och gå!!


Ensamma igen

Nu har mamma och hennes kille också åkt hem. Vi har varit på utflykt idag, åt sedan lunch ute.

Jag åt:



Gott och massor med vitlök ;)

När vi kom hem var vi så slöa att vi lade på friends och kollade 3 avsnitt, till det åt vi Ben & Jerrys och struvor!! Och inga tankar på hets :) Har dock inte ätit nyttigt idag så ska försöka få i mig nån frukt och smörgås ikväll...

Sista veckan i Åbo! Vill inte va utan J sen i 3 veckor men.. :( Sedan kommer sommaren, hoppas att den blir underbar!


Valborg

Hejsan,

Nu har vi haft besök i 3 dagar, inatt är sista natten. I förrgår kom J:s bror och hans flickvän, i morse for de men mamma å hennes kille kom hit då ist :) Har varit på IKEA idag, sedan stan och nu ska vi kolla hockey och dricker vin. Har gått bra med maten, har knappt druckit men ätit lite gott. Har dock haft svårt att sova nu igen, legat och haft panik fram tills 2 ungefär (lagt oss vid 12 båda kvällarna) och J har somnat direkt... Vårt förhållande är iaf toppen och vi har haft jättetrevligt!

Ha en skön lördag! I morgon blir det utflykt!

RSS 2.0